دستور پخت و روش آماده سازی سوفله فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه
دستور پخت و روش آماده سازی سوفله فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه
طرز تهیه سوفله فرانسوی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سوفله فرانسوی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و روش آماده سازی سوفله فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه
سوفله نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پر طرفدار است.
سوفله با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست میشود.
مواد لازم برای تهیه سوفله فرانسوی :
کره :♦: 60 گرم
آرد الک شده :♦: 60 گرم
تخم مرغ زرد سفیده جدا شده :♦: 6 عدد
شیر :♦: نیم لیتر
پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی :♦: 200 گرم
فلفل سیاه و جوز هندی :♦: کمی
نمک :♦: به مقدار لازم
دستور پخت و روش آماده سازی سوفله فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه
200 درجه سانتی گراد معادل 400 درجه فارنهایت می باشد.
طرز تهیه سوفله فرانسوی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سوفله فرانسوی ابتدا باید
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید .
کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند .
نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید .
در یک کاسه شیشه ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود .
مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم .
حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم .
یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم .
بعد از آن دمای فر را به 180 کم می کنیم و تا 25 الی 30 دقیق دیگر می پزیم تا بالا آمده و برشته شود .
دستور پخت و روش آماده سازی سوفله فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه
در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.
دستور پخت و روش آماده سازی سوفله فرانسوی بسیار ساده و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶